HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentHoe werkt de band JoyrideZoals op onze website vermeld, bestaat het Joyride team uit 6 personen en is in diverse combinaties te boeken als allround duo, als allround trio of als allround band met 4, 5 of 6 personen. Dit naar gelang uw budget, de ruimte in de zaal die u op het oog heeft en uiteraard de beschikbaarheid van de individuele bandleden.

 

Voor elk budget en voor elke locatie van groot tot klein hebben wij dus een passende bezetting. Uiteraard is bij elke combinatie het repertoire, de uitstraling en de gezellige insteek hetzelfde. Dus gewoon zoals Joyride al meer dan 20 jaar optreed.

 

Op deze pagina willen wij het hele team even aan u voorstellen. Altijd leuk natuurlijk om te kunnen zien wie er op uw feest komen spelen.

 

 
René Bes - Band Joyride
 
 
René Bes
 
René is sinds 1997 fulltime werkzaam in de wereld van muziek en entertainment. Hij is naast dat hij solo optreed, ook één van de twee leden van Joyride die al vanaf het eerste uur, en dat was het jaar 2000, deel uitmaakt van Joyride. Daarnaast verzorgt René met zijn muziek en entertainment bureau Bes Promotions alle boekingen, overeenkomsten en facturen. René is dus ook het eerste aanspreekpunt bij Joyride.
     
 
Marthy Karsten - Band Joyride
 
 
Marthy Karsten
 
Marthy maakt als zangeres net als René al deel uit van Joyride sinds de datum dat Joyride werd opgericht in het jaar 2000. Voorheen was ze fulltime zangeres, maar in de corona tijd is ze door de omstandigheden toen, er ander werk bij gaan doen en werkt ze nu tot volle tevredenheid ook 3 dagen bij het bedrijf Dakvenster. Het zou zomaar kunnen zijn dat als u Dakvenster belt, u Marthy aan de telefoon krijgt.
     
 
Linda Meester - Band Joyride
 
 
Linda Meester
 
Linda Meester is fulltime zangeres en maakt vanaf 2016 als jongste telg deel uit van het Joyride team. In 2017 is zij tevens begonnen als vocal coach bij Vocal Center, waar zij nu heel wat mensen blij maakt met haar manier van zanglessen. Naast Joyride en haar solo optredens is Linda ook zangeres in twee andere bands, waarvan één een echte kermisband.
     
 
Charles de la Croix - Band Joyride
 
 
Charles de la Croix
 
Charles is fulltime gitarist en zanger. De eerste keer dat hij mee speelde met Joyride, was in 2009. Daarvoor was hij o.a. eigenaar van een artiestenbureau, waar ook Joyride destijds regelmatig voor speelde. Hij zit zijn hele leven al in de muziek met o.a. ook zijn eigen bands. Hij heeft naast Joyride overigens nog steeds een eigen band.
     
 
Robert de la Croix - Band Joyride
 
 
Robert de la Croix
 
Robert is percussionist en zanger en zoals de naam al doet vermoeden, een broer van Charles. De eerste keer dat hij met Joyride meespeelde was in 2018. De gebroeders de la Croix zijn opgegroeid in een zeer muzikale familie, wat zelfs nog een tijdje heeft geleid tot een echte familie band. Robert is naast Joyride ook drummer en percussionist in twee andere bands.
     
 
Janina Greven - Band Joyride
 
 
Janina Greven
 
Janina is fulltime zangeres en de laatste aanwinst van Joyride. Zij maakt sinds 2023 deel uit van het Joyride team. Janina is vocal coach en geeft met haar eigen bedrijf Zangles&Zo net als Linda zanglessen. Janina is buiten Joyride en haar solo optredens tevens zangeres in de zorg voor mensen met geheugen problemen en dementie. Een dame uit een muzikale familie, die al vanaf haar jeugd op het podium staat.

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij
hoe werken wij
duo, trio of band
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties bedrijven
   
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band