HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentHoe werkt de band Joyride

Met welke bezettingen speelt Joyride ?
Joyride is al meer dan 20 jaar in basis een allround duo bestaande uit de zangeres Marthy Karsten en de gitarist en zanger René Bes. De laatste jaren zijn wij echter ook te boeken als trio en als band.
Als trio en als band wordt Joyride uitgebreid met de zangeres Linda Meester en/of de gitarist en zanger Charles de la Croix.

 

Wij kunnen ook optredens verzorgen als 5 mans band. Joyride wordt als 5 mans band uitgebreid met een percussionist. Wij maken dan gebruik van één de onderstaande percussionisten.

Dave van Beek - percussionist en zanger
Norman Pattiwael - percussionist en zanger
Dwight Muskita - percussionist

Robert de la Croix - percussionist en zanger

 

Wat maakt Joyride anders dan anderen ?
Aangezien alle leden van Joyride zingen, kunnen wij bij elke bezetting qua zang een bijzondere variatie neerzetten. Ook hebben wij de mogelijkheid om onze optredens op verzoek uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers. Zoals u op onze foto's kunt zien, wordt er bij Joyride ook veel aandacht besteed aan de kleding waarmee wij optreden. Daarnaast is onze altijd enthousiaste uitstraling typerend.

 

feest, bruiloft, huwelijk, joyride
Wat voor repertoire speelt Joyride ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Er zijn dus weinig soorten van feesten die wij qua repertoire niet kunnen verzorgen. 

 

dansen, feest, stijldansen

Verzorgd Joyride ook zelf de muziek tijdens de pauzes ?
Wij verzorgen tijdens onze korte pauzes middels een softwarematig dj systeem zelf de muziek. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij middels dit systeem in onze pauzes dus eventueel voor u draaien. Indien u dit wilt, kan dus ook bij onze pauzes de dansvloer eventueel lekker gevuld blijven. 

 

feest, bruiloft, huwelijk, trouwen

Hoe deelt Joyride de optredens in ?
Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Joyride is zeer flexibel en speelt altijd in op de situatie ter plekke.

 

stijldansen, band, feest

Heeft Joyride eigen apparatuur ?
Wij hebben eigen professionele geluidssets die geschikt zijn voor feesten van 25 tot 250 personen, die qua volume volledig naar uw wensen kunnen worden afgesteld en waarmee wij in kleine locaties ook prima uit de voeten kunnen. Ook beschikken wij indien plaatsbaar over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes hoeven niet te ontbreken. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar en indien nodig een zwart achtergrond doek (een zogenaamd pipe and drape systeem), om het podium of de optreedplek wat meer stijl te geven. Middels de hedendaagse techniek en al het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u met alle bezettingen waarmee wij optreden (dus ook in de kleine bezettingen), een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound. Voor een overzicht hiervan zie "onze apparatuur"

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij en hoe werken wij
duo joyride
trio joyride
band joyride
optionele shownummers
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties
reviews
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

 

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band