HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentBand met show en entertainment

Showband Joyride

Wij hebben bij alle bezettingen waarin wij optreden de mogelijkheid om shownummers te brengen. Indien u dit wenst brengen wij dan diverse nummers in diverse soorten van showkleding, aangepast op het thema van het desbetreffende nummer. Normaliter brengen wij tijdens een optreden naast onze normale sets dan 1 set van ong. 40 minuten, waarin zo'n 12 shownummers zitten. Wij brengen zo'n showset dan wat later op de avond (zeg maar als de feeststemming er al lekker in zit).

 

LET OP: onze shownummers zitten niet standaard bij onze optredens, maar zijn optioneel en brengen wij dus uitsluitend op verzoek. Voor een eventuele toevoeging van shownummers, worden overigens geen extra kosten berekend. Kiest u niet voor onze shownummers, dan brengen wij deze dan uiteraard ook niet.

 

showband-rock 'n roll
Bij elk live gezongen shownummer wordt er van kleding gewisseld. In 1 set van 12 nummers, zitten dus ook 12 kledingwisselingen. Uw gasten zullen tijdens onze shownummers dan ook van de ene in de andere verbazing vallen en ook ludieke momenten, zeg maar shownummers met een vette knipoog, zullen hierin zeker niet ontbreken.

 

Showband disco

Indien mogelijk brengen wij deze shownummers op een spetterende en interactieve manier tussen uw gasten in. Hierdoor ervaren wijzelf dat dit voor het publiek bijzonder aanstekelijk werkt, waardoor een volle dansvloer tijdens onze shownummers meer regel dan uitzondering is. Deze nummers zijn dus zeker niet alleen om naar te kijken, maar ook om heerlijk mee te doen.

 

Showband hollands

In ons show repertoire zitten nummers uit de jaren 60 t/m de jaren 80. Hierin zitten dan stijlen zoals o.a. de swing, de rock'n'roll, de twist, Z. Amerikaans, soul, country en de disco. Uiteraard zitten er indien men dit wil ook nummers bij van eigen bodem, waarbij lekker meegehost en meegezongen kan worden. De keuze is aan u !!

 

Joyride show - Michael Jackson

Voor enkele video's van onze shownummers, zie onze video en audio pagina.

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij en hoe werken wij
duo joyride
trio joyride
band joyride
optionele shownummers
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties
reviews
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

 

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band