HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentHoe werkt de band Joyride

Met welke bezettingen speelt Joyride ?
Het Joyride team is een groep van 3 zangeressen en 3 muzikanten/zangers, die in diverse combinaties optredens verzorgen. Wij zijn te boeken met 2 personen, 3 personen, 4 personen, 5 personen of eventueel 6 personen. Hiervoor zijn diverse combinaties denkbaar. U krijgt bij uw aanvraag altijd te horen welke bezettingen er beschikbaar zijn en welke prijs hiervoor berekend wordt. De keuze is dan aan u. Een eventuele voorkeur vanuit uw kant, kan bij uw aanvraag uiteraard altijd worden doorgegeven.

 

feest, bruiloft, huwelijk, joyride
Wat maakt Joyride anders dan anderen ?
Aangezien alle leden van het team Joyride zingen, kunnen wij bij elke bezetting qua zang een bijzondere variatie neerzetten. Zoals u op onze foto's kunt zien, wordt er bij Joyride ook aandacht besteed aan de kleding waarmee wij optreden. Daarnaast is onze altijd enthousiaste uitstraling typerend.

 

Wat voor repertoire speelt Joyride ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Er zijn dus weinig soorten van feesten die wij qua repertoire niet kunnen verzorgen. 

 

dansen, feest, stijldansen

Verzorgd Joyride ook zelf de muziek tijdens de pauzes ?
Wij kunnen indien u dit wilt de muziek tijdens onze korte pauzes zelf verzorgen. Dit doen wij middels Spotify. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij middels Spotify dus eventueel voor u draaien. Uiteraard is er dan ook de mogelijkheid om zelf een Spotify lijst aan te leveren.

 

feest, bruiloft, huwelijk, trouwen

Hoe deelt Joyride de optredens in ?
Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 4 sets van ongeveer 45 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Joyride is zeer flexibel en speelt altijd in op de situatie ter plekke.

 

stijldansen, band, feest

Heeft Joyride eigen apparatuur ?
Wij beschikken over eigen professionele geluid sets, die geschikt is voor feesten tot maximaal 125 personen bij binnen optredens en 75 personen bij buiten optredens. Heeft u een feest met meer dan 125 personen, dan huren wij zelf extern geluid in bij ons vaste geluidsbedrijf. Het volume kan volledig naar uw wensen worden afgesteld. Ook beschikken wij indien plaatsbaar over eigen compact podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes hoeven niet te ontbreken. Middels de hedendaagse techniek en al het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u met alle bezettingen waarmee wij optreden (dus ook in de kleine bezettingen), een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij
hoe werken wij
duo, trio of band
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties bedrijven
   
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band