HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentMuziek voor uw bruiloft met Joyride

Wij hebben in de vele jaren dat wij optredens verzorgen, inmiddels ook een zeer ruime ervaring opgebouwd in het verzorgen van muziek tijdens bruiloften en mogen ons hierin met een gerust hart specialisten noemen. Uw wensen staan bij ons altijd centraal.

 

Niet voor niets is Joyride uitgeroepen tot winnaar van de Love Awards. Een prijs die wordt uitgereikt aan de beste leveranciers in de huwelijksbranche en dit in diverse categorieën.

 

brruiloft, muziek, huwelijk, feest, band

Wij beginnen een bruiloftsfeest met een beperkt geluidsvolume, zodat u en uw gasten op een verstaanbare manier de gelegenheid hebben tot felicitaties en om even lekker bij te praten. Daarna zal geleidelijk het tempo van de muziek worden opgevoerd, met als insteek een volle dansvloer, waarbij uiteindelijk u altijd bepaald hoe hard of zacht er gespeelt moet worden.

 

Ook van de vele 12,5 jarige, 25 jarige, 40 jarige, 50 jarige en zelfs 60 jarige bruiloftsfeesten, hebben wij met ons repertoire een succes weten te maken.

 

bruiloft,huwelijk, feest, live, muziek
Mocht u op uw bruiloft iets niet of juist wel willen horen, onze mogelijkheden zijn dusdanige uitgebreid en gevarieerd, dat aan bijna al uw wensen kan worden voldaan (zie ons repertoire).

 

Daarnaast gebruiken wij voor onze pauzes Spotify. Nummers die wij dus eventueel niet in ons repertoire hebben staan, kunnen wij op deze manier toch op uw feest ten gehore brengen. Eventueel een eigen Spotify lijst aanleveren, is ook mogelijk. Met andere woorden: een band en een dj voor dezelfde prijs !!

 

bruiloft, muziek, huwelijk, feest

Kortom: voor een geslaagd bruiloftsfeest met een relaxed begin, een spetterend einde en op een professionele manier gebracht, bent u bij Joyride aan het juiste adres. Een feest waar u met veel plezier aan terug zult denken (zie reviews).

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij
hoe werken wij
duo, trio of band
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties bedrijven
   
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band