HOME CONTACT MENU

Allround Live Muziek & EntertainmentHoe werkt de band Joyride

Met wat voor een bezettingen speelt Joyride ?
Wij kunnen optredens verzorgen met 2 personen, met 3 personen, met 4 personen of met 5 personen. Voor ieder budget hebben wij dus passende mogelijkheden.

 

Allround Duo Joyride
Met welke muzikanten en vocalisten werkt Joyride ?
Joyride bestaat in basis uit het duo:

René Bes - zanger en gitarist

Marthy Karsten - zangeres

 

Daarnaast is Joyride ook uit te breiden met onderstaande vocalisten en muzikanten.

Linda Meester - zangeres

Charles de la Croix - gitarist, percussionist en zanger
Dave van Beek - percussionist en zanger
Norman Pattiwael - percussionist en zanger
Dwight Muskita - percussionist

 

band, percussie, feest
Wat maakt Joyride anders dan anderen ?
Bijna alle leden van Joyride zingen, waardoor wij bij elke bezetting qua zang een bijzondere variatie kunnen neerzetten. Ook hebben wij de mogelijkheid om onze optredens op verzoek uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers. Zoals u op onze foto's kunt zien, wordt er bij Joyride ook bijzonder veel aandacht besteed aan de kleding waarmee wij optreden en daarnaast is onze altijd enthousiaste uitstraling typerend.

 

feest, bruiloft, huwelijk, joyride
Wat voor repertoire speelt Joyride ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Er zijn dus weinig soorten van feesten die wij qua repertoire niet kunnen verzorgen. 

 

dansen, feest, stijldansen

Verzorgd Joyride ook zelf de muziek tijdens de pauzes ?
Wij kunnen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek verzorgen middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten vele nummers in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij middels dit systeem in onze pauzes dus eventueel voor u draaien. Daarnaast hebben wij ook nog Spotify mee, om nummers die in ons eigen systeem niet voorkomen toch te kunnen afspelen. Indien u dit wilt kan dus ook bij onze pauzes de dansvloer lekker gevuld blijven. 

 

feest, bruiloft, huwelijk, trouwen

Hoe deelt Joyride de optredens in ?
Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Joyride is zeer flexibel en speelt altijd in op de situatie ter plekke.

 

stijldansen, band, feest

Heeft Joyride eigen apparatuur ?
Wij hebben eigen professionele geluidssets die geschikt zijn voor feesten van 25 tot 250 personen en die qua volume volledig naar uw wensen kunnen worden afgesteld. Ook beschikken wij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar diverse roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken. Middels de hedendaagse techniek en al het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u met alle bezettingen waarmee wij optreden (dus ook in kleine bezettingen), een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound. Voor een overzicht hiervan zie "onze apparatuur"

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR NOG MEER INFORMATIE
wie zijn wij en hoe werken wij
duo joyride
trio joyride
joyride xl of xxl
optionele show en entertainment mogelijkheden
muziek voor uw bruiloftsfeest
repertoire
foto's
video en audio
onze apparatuur
locaties
referenties
reviews
HOME CONTACT MENU

JOYRIDE

Tel. 06-22170099

Email: info@allroundmuziek.nl

 

 

Love Award 2017